SKADET BIL TIL SALG

Hvis du har en defekt eller skadet bil til salg, så sælg den til os. Vi giver dig gerne en fair pris!

1. Indsend oplysninger

2. Få gratis vurdering

3. Udbetaling af beløb

Det kan være en besværlig affære at finde en køber, der vil tage imod en defekt eller skadet bil til salg. Årsagen er naturligvis, at de fleste ikke selv kan finde ud af at reparere bilen og ikke ved, hvor meget det vil koste på det lokale autoværksted. Derfor er målgruppen for defekte og skadede biler relativt lille.

Der er dog visse forberedelser, du kan gøre dig for at skabe de bedste forudsætninger for dig selv i salgssammenhængen. Først og fremmest er det vigtigt for dig at vide præcist, hvad din bil fejler, og hvad det vil koste at få den repareret (på et almindeligt autoværksted). Her vil du også kunne finde ud af, om det kan svare sig at sælge den eller beholde den.

Disse informationer skal på plads, fordi enhver seriøs køber vil stille dig disse spørgsmål. Jo hurtigere og mere præcist, du kan besvare relevante spørgsmål, jo hurtigere kan du få et kvalificeret bud fra køber.

Hvis du ikke orker at gå den vej og bare skal af med din bil nu og her til en fair pris, kan du altid sælge din bil til os. Vi har nemlig adgang til eget autoværksted og køber stort set alle biler, uanset om de er skadet eller ej.

Har du en skadet bil til salg, vil vi gerne give dig et tilbud på den her og nu. Kontakt os på e-mailen eller over telefonen og bliv klogere på, hvor meget du kan få for din bil ved at sælge den allerede i dag!

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60