HVAD ER BILEN VÆRD?

Når spørgsmålet “hvad er bilen værd” melder sig, kan vi sagtens hjælpe dig med en professionel bilvurdering.

1. Indsend oplysninger

2. Få gratis vurdering

3. Udbetaling af beløb

Hvis sandheden skal på bordet, så er der ofte forskel på, hvad din bil rent faktisk er værd, og hvad du kan sælge den for – desværre. Alligevel kan du stadigvæk lave en vurdering på din bil og dermed beregne, hvad den er værd i aktuel værdi i forhold til brugtvognsmarkedet.

En bil mister værdi idet øjeblik, den triller ud af forhandleren og kører sine første par kilometer. Allerede her kan du afskrive de første 10.000 kr. eller mere. Og derfra går det kun nedad. I Danmark er afgiften på biler meget høj, og dermed er afskrivningen det også. Hvad der i sidste ende afgør din bils aktuelle værdi på markedet beror på flere forskellige faktorer.

  1. Bilens alder
  2. Kilometerstand
  3. Mekanisk/kosmetisk stand
  4. Hvornår er den sidst synet?
  5. Er servicebogen stemplet korrekt/er alle service overholdt?
  6. Har den haft 1 ejer eller flere?
  7. Er det en diesel eller benzin (en diesel kan fx. være svær at sælge grundet ejerafgifter og andre problematikker i det grønne samfund, vi bevæger os ind i)?
  8. Er bilen populær på markedet eller ikke?

Disse er blot en del af de faktorer, der afgør din bils værdi. Det er muligt at få din bil vurderet på diverse onlineportaler såsom bilpriser.dk, men disse portaler kan ikke tage højde for alle de nødvendige kriterier.

Vi anbefaler, at du får din bil vurderet af en fagmand såsom en bilforhandler eller en bilopkøber, idet de har reel erfaring med, hvad de forskellige bilmodeller rent faktisk bliver solgt for på det aktuelle marked.

Vikøberbiler.dk kan hurtigt beregne din bils værdi over telefonen eller ved personlig fremvisning. Når du så har fået svar på “hvad er bilen værd”, er det også for dig at sælge bilen direkte til os, såfremt du er interesseret. Vi betaler kontant med det samme og klarer afmelding af evt. plader, og hvad der måtte følge med af administrativt arbejde.

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60